Consultanta

ASCO INSTANT RESULT ofera consultanta clientilor sai si recomanda solutii profesioniste pentru finalizarea cu succes a proiectelor.

Avem o echipa de specialisti in solutii si punem la dispozitia voastra consultanti cu  experienta , cu un nivel semnificativ de cunstinte in domeniul constructillor. Pregatirea teoretica a echipei, dublata de experienta dobandita in situatiile concrete, asigura alegerea unei solutii optime intr-un parcurs deloc usor al obtinerii autorizatiilor. necesare.  Va facilitam in mod explicit intelegerea corecta a informatiilor din domeniu si va ajutam sa luati cea mai buna decizie de investitie, asigurandu-va ca valorificati la maxim resursele.

De la exploatarea la maxim a uni teren, la solutii technice de optimizare a structurii de rezistenta, oferim servicii complete de consultanta, aigurandu-va suport specializat stat in domeniul constructiilor, cat si in domenii conexe.

PROIECTARE
AVIZE
AUTORIZATII
CONSULTANTA DE SPECIALITATE

Legislatie

Conform LEGII nr. 50 din 29 iulie 1991 privind autorizarea executarii constructiilor şi unele masuri pentru realizarea locuintelor, amplasarea semnalisticii publicitare, (reclama, firma luminoasa, banner, mesh, totem, etc.) necesita autorizatie de construire.

Colaboratori

Primaria Municipiului Bucuresti
Primaria Sectorului 1
Primaria Sectorului 2
Primaria Sectorului 3
Primaria Sectorului 4
Primaria Sectorului 5
Primaria Sectorului 6

Clienti

BAUMIT ROMANIA
TEGOLA ROMANIA
INDITEX
CITY INSURANCE
GEDEON RICHTER
EDIL ENGINEERING
MUSETTI CAFFE